Kini Lebih Kenyang Dengan SNICKERS Oats

Bagi mereka yang sering on-the-go, atau selalu terperangkap dalam kesesakan, ini adalah produk PERLU ADA dalam beg anda! SNICKERS Oats baharu ini pastinya dapat membantu anda bertahan apabila perlu menunggu lama dan mula berasa lapar!

Launch of SNICKERS Oats 1(g)

SNICKERS Oats ini padat dengan oat dan digabungkan dengan rasa coklat mewah, karamel dan kacang yang amat dikenali penggemar SNICKERS.

“Terdapat pelbagai faktor yang menyebabkan waktu menunggu terasa lebih lama dan salah satu daripadanya ialah berasa lapar. Akibatnya, kita akan berasa gelisah, tidak sabar, malah mungkin juga menjadi seseorang yang tidak begitu menyenangkan.

Disebabkan rakyat Malaysia meluangkan purata satu jam semata-mata untuk perjalanan, ia bukan sahaja menjejaskan emosi tetapi juga menyebabkan banyak masa berharga hilang.

Oleh itu, kami percaya SNICKERS Oats boleh membantu pengguna yang sering perlu menunggu lama setiap hari untuk membantu mereka bertahan kerana ia adalah snek mudah yang boleh dinikmati sebelum waktu makan seterusnya.”

-Yee Pek Kuan, Category Business Unit Director of Mars Developing Asia.

SNICKERS Oats dicipta untuk memberi kemudahan kepada pengguna, dengan memberi kenikmatan setiap kali dirasai, dengan rasa coklat dan kacang yang enak dan padat dengan oat. SNICKERS Oats juga didatangkan dalam bungkusan kecil yang boleh didapati di mana-mana pasaraya dan pasaraya hiper utama.

Mulai sekarang hingga 1 April 2018, SNICKERS Oats juga menawarkan hadiah-hadiah bernilai berjumlah lebih RM10,000 melalui peraduan dalam talian ‘Snickers Oats Longest Hunger Story’.

Peminat yang berasa lapar boleh menyertai peraduan ini dengan berkongsi pengalaman bagaimana SNICKERS Oats membantu mereka bertahan apabila perlu menunggu lama mengikut tema-tema mingguan.

Mereka juga boleh memuat naik kisah mereka melalui Facebook Live atau video Instagram dengan menaip #SnickersOatsHungerStoryMY.

Untuk maklumat lanjut mengenai SNICKERS Oats dan peraduan dalam talian:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: