Set Hamper Raya Amazin’ Graze Untuk Pilihan Snek Sihat dan Lazat

Jika selama ini, kita sering melihat hampir kesemua hamper-hamper hari raya padat dengan pelbagai snek makanan, air bikarbonat, gula-gula, manisan, kuih-muih yang tinggi kandungan gula, apa kata tahun ini beralih kepada kotak hamper keluaran Amazin’ Graze.

raya-2018-raya-banner-rev0

Datang dalam DUA set iaitu Joyful Raya Gift Box dan Magnificent Raya Gift Box, kedua-dua hamper ini mengandungi snek-snek makanan yang:

 • 100% semulajadi
 • dibakar fresh
 • diperisakan mengguna bahan-bahan tempatan semulajadi seperti gula Melaka, daun pandan dan kelapa
 • tidak mengguna adunan gula yang diproses serta bahan pengawet

Ini menjadikannya ia set hamper yang sihat dan juga lazat. Anda juga tidak perlu rasa bersalah untuk memakannya kerana kandungan gulanya tidak tinggi.

“Kami ingin mencipta buah tangan hari raya yang boleh meralisasikan impian merek yang menghasratkan kesihatan dan kesejahteraan kepada satu smaa yang lain.”

-Amy Zheng, salah seorang Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Amazin’ Grace

Joyful-Raya-Gift-Set_1

Joyful Raya Gift Box

-datang dengan TIGA pilihan Granola Amazin’ yang paling laris. Granola ini dipekkan dalam balang moden dengan label bercorak yang diinspirasikan dari Maghribi. Ia dijual pada harga runcit RM49.90. Ia 100% snek vegetarian dan tidak mengandungi alkohol.

 1. Granola Salted Gula Melaka
 2. Granola Blueberry Goji Coconut
 3. Granola Hazelnut Blackforest

Raya_magnificent_set-550x740

Magnificent Raya Gift Box

-datang dengan ENAM pilihan snek sihat Granola, kekacang, buah ara kering dan kurma.

Satu kombinasi snek tradisional dan moden yang cukup sedap, sihat dan enak! Harga runcit adalah RM74.70. Ia 100% snek vegetarian dan tidak mengandungi alkohol.

 1. Granola Salted Gula Melaka
 2. Granola Hazelnut Blackforest
 3. Campuran Kekacang perisa Pandan Coconut
 4. Campuran Kekacang perisa Coconut Curry Lime
 5. Buah Ara kering
 6. Kurma

Set-set raya dengan snek sihat ini, boleh didapati secara eksklusif di  www.amazingraze.co dan diedarkan ke seluruh Malaysia, Singapura, Hong Kong dan Dubai. Pelanggan yang menentap di senua bandar-bandar utama termsuk di Semenajung Malaysia juga layak untuk penghantaran percuma!

Mengenai Amazin’ Graze

Perintis snek sihat yang bertapak di KL dengan misi untuk mengubah cara pemakanan snek. Diasaskan pada taun 2015 oleh tiga sekawan, ia dikenali dengan pelbagai rangkaian granola, campuran kekacang dan mentega kekacang yang sedap dan sihat.

Kesemua produk mereka dijamin akan kesegarannya disediakan dalam kuantiti yang kecil mengguna 100% bahan asli dan tiada penggunaan gula putih dan bahan tiruan. Rangkaian produk diinspirasikan daripada bahan-bahan tempatan yang digemari ramai seperti panda, kari, kelapa dan gula Melaka.

Setakat ini mereka telah mengedar 25 rangkaian produk mereka yang terdiri daripada granola, kekacang dan mentega kekacang dan superfood di 200 tempat secara runcit dan juga di kedai-kedai kesihatan di sekitar Malaysia, Singapura dan Hong Kong.

Untuk lebih lanjut, pelanggan boleh layari lama web: http://www.amazingraze.co atau hubungi +603-40650325 atau hubungi Amy Zheng (016-2202805@emel di amy@amazingraze.co)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s