DOMINO’S Perkenal Pencuci Mulut Terbaharu

Wah Domino’s tambah lagi satu menu terbaharu dalam kategori pencuci mulut!

d-1

Dibakar dengan sempurna, dihidangkan panas-panas dan segar dari ketuhar,  dengan leburan keju pekat sert perisa beri biru yang masam manis, pasti anda tidak sabar ingin merasai Blueberry Cheescake Lava Cake ini. 

Photo 2 (3)

“Rakyat Malaysia rata-rata meminati manisan pencuci mulut. Hasil kajian kami menunjukkan lebih 10% daripada jumlah jualan adalah termasuk manisan! Dengan pelancaran manisan baharu ini, kami menjangka angka tersebut akan meningkat lebih tinggi.

Tawaran manisan terbaharu kami ini juga akan menambah kelebihan daya saingan kami dalam pasaran yang lebih besar. Kami teruja untuk merangkumlan kek ini dalam menu tetap kami dan kami gembira menjadi Restoran Perkhidmatan Segera (QSR) yang pertama menawarkan Blueberry Cheesecake Lava Cake.

Kedudukan kami sebagai syarikat piza tidak menghadkan kreativiti kami kepada piza atau sajian utama sahaja dan kami harap pelanggan kami akan seronok menikmatinya terutama sekali pada musim raya. Menyusuli kejayaan manisan kami khususnya Chocolate Lava Cake dan Peanut Butter Chocolate Lava Cake yang menjadi kegemaran ramai, kami mempersembahkan satu lagi manisan yang enak untuk pilihan pelanggan kami.”

-Pengurus Besar Kanan, Operasi, Domino’s Pizza Malaysia dan Singapura, Shamsul Amree

“Seperti piza kami, manisan pencuci mulut kami dicipta dengan penuh kasih sayang dan ketelitian, kesungguhan dan keprihatinan. Kmi komited untuk menawarkan makanan dan perkhidmatan berkualiti, dengan hanya menggunakan bahan-bahan terbaik dan bermutu untuk manisan ini, termasuk keju krim yang enak dari New Zealand dan beri biru dari Perancis.  Bahan-bahan bermutu tinggi ini menambah keenakan kek lava kami. Satu lagi cabaran dalam menyedakan kek lava ini ialah cara untuk mengekalkan imbangan teksturnya. Oleh itu, kawalan suhu yang tepat sangat penting untuk memastikan kek lava dibakar dengan sempurna untuk menghasilkan leburan inti di tengahnya. Manisan enak ini sesuai untuk melengkapkan sesi menjamu selera dengan piza bersama keluarga dan kawan-kawan!

Blueberry Cheesecake Lava Cake memperlihatkan komitmen kami untuk menambah bai pengalaman pelanggan kami yang bakal menjadi kenangan indah. Kami melakukan sebaik mungkin untuk memastikan kami dapat memberikan perkhidmatan yang berkualiti dan sentiasa menjadi ingatan pelanggan kami.”

-Pengurus Besar Kanan, Pemasaran, Domino’s Pizza Malaysia dan Singapura, Linda Hassan

Bermula dari 1 Julai hingga tempoh yang terhad, pelanggan boleh menikmati Blueberry Cheescake Lava Cake terbaharu pada harga pengenalan RM7.10 (harga tanpa GST) sahaja. Sempena pelancaran ini juga,  Chocolate Lava Cake dan Peanut Butter Chocolate Lava Cake juga ditawarkan pada harga yang sama.

d-2

Mereka  yang ingin memeriahkan musim perayaan ini bersama keluarga dan rakan bolehlah memilih Buddy Combo (RM42.90) yang terdiri daripada:

 • 1 piza saiz biasa
 • 1 Garlic Twisty Bread
 • 1 Blueberry Cheesecake Lava Cake
 • 1 Stuffed Cheddar Bites
 • 2 tin minuman ringan

Untuk kumpulan lebih besar, anda boleh memilih Super Combo (RM59.90) yang terdiri daripada:

 • 2 piza saiz biasa
 • 1 Garlic Twisty Bread
 • 1 Blueberry Cheesecake Lava Cake
 • 1 Chocolate atau Peanut Butter Chocolate Lava Cake
 • 1 botol minuman ringan

Untuk membuat tempahan atau mengetahui lebih lanjut mengenai Blueberry Cheesecake Lava Cake, layari dan hubungi:

 1. http://www.dominos.com.my
 2. 1300-888-3333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: