the Curve dan eCurve Tawar Aktiviti Menarik Sempena Piala Dunia FIFA

Semakin rancak dan hangat ‘demam bola sepak’ yang hampir ke penghujungnya ini!

Photo 3 (1)

Oleh itu, the Curve dan eCurve telah berkolaborasi untuk membawa kemeriahan kepada peminat bola sepak dengan kempen terbaru mereka, Road to Glory!

 

Photo 2 (2)

Mengambil tempat di Fashion Court the Curve dan Centre Atrium eCurve, peminat bola sepak dijemput untuk menyertai pelbagai permainan dan aktiviti menarik yang disediakan.

Dari 6 hingga 15 Julai 2018, Fashion Court di the Curve diubah menjadi arena yang menampilkan pelbagai booth permainan bertemakan bola sepak. Pengunjung berpeluang bermain Nintendo Switch, atau mencuba permainan Realiti-Maya PlayStation 4.

Selain itu, penggemar sukan bola sepak boleh menunjukkan kemahiran mereka di tapak Foot-Pool dan Bola Sepak Velcro Dart.

Ingin beristirahat sambil menikmati suasana bola sepak? Jangan bimbang, Fashion Court juga dilengkapi dengan ruang tempat duduk dengan skrin TV yang menyiarkan perlawanan terbaru dan sorotan perlawanan terkini.

Melalui kempen ini juga, the Curve turut berkerjasama bersama Birkenstock menyediakan hadiah-hadiah hebat bernilai RM4,000 untuk pengunjung!

Sertailah dan menangi permainan Foot-Pool atau Bola Sepak Velcro Dart untuk berpeluang memutarkan Wheel of Fortune, yang menawarkan pelbagai barangan dan baucar tunai kepada pemenangnya! Peluang untuk memutar Wheel of Fortune berlangsung dari 6-8 Julai dan 13-15 Julai.

Di samping itu, pengunjung yang berbelanja RM150 dalam maksimum DUA resit di the Curve boleh menebus Kool Kicks Shoe Bag. Semua penebusan tertakluk kepada terma dan syarat serta sementara stok masih ada.

Sementara itu, bagi menyemarakkan lagi kehangatan musim Piala Dunia ini, eCurve akan menganjurkan kejohanan FIFA 18 Football bagi penggemar permainan video dan peminat bola sepak. Pusingan kelayakan akan diadakan pada 7-8 Julai 2018, dan pemain-pemain yang berjaya akan ke peringkat akhir pada 14-15 Julai.

Lebih daripada 250 orang peserta bakal bersaing untuk memenangi hadiah wang tunai yang lumayan. Juara bakal membawa pulang hadiah wang tunai RM2,500 manakala pemenang tempat kedua dan ketiga masing-masing akan menerima RM1,500 dan RM1,000.

Di samping kejohanan FIFA 18 Football, eCurve juga akan menjadi tuan rumah kepada cabaran permainan mudah alih Dragon Nest M. Terbuka kepada lebih daripada 100 peserta untuk mempamerkan kemahiran pertempuran mereka dalam permainan, RM1,500 menanti Juara cabaran tersebut manakala pemenang tempat kedua dan ketiga masing-masing akan membawa pulang RM1,000 dan RM500.

Jazmi Kamarudin, Pengurus Besar Kanan the Curve, berkata,

“Piala Dunia kembali lagi melanda rakyat Malaysia pada tahun ini! Kita semua tahu bahawa sukan bola sepak sangat popular dan the Curve amat berbesar hati kerana dapat menawarkan pengunjung pusat membeli-belah kami dengan cara yang unik untuk menikmati musim Piala Dunia FIFA 2018. Sebagai pusat membeli-belah yang mesra keluarga, kami yakin bahawa aktiviti-aktiviti yang kami anjurkan pasti menarik minat semua peringkat umur.”

Azizul Hisham Ahmad, Pengurus Kompleks eCurve menambah,

“Ini adalah salah satu acara sukan paling digemari di seluruh dunia dan kini, para pelanggan kami juga akan berpeluang untuk turut bermain di Piala Dunia – secara maya! Kami sangat teruja untuk menambah keseronokan ini dengan tawaran wang tunai berjumlah RM8,000 yang bakal dibawa pulang oleh pemenang kedua-dua cabaran permainan kami. Tiada cara yang lebih baik untuk meraikan kegilaan bola sepak yang kini membanjiri seantero dunia!”

Penyertaan adalah PERCUMA untuk semua aktiviti yang diadakan sepanjang kempen Road to Glory the Curve dan eCurve.

Ingin ketahui lebih lanjut?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: