KONSERT FAZTIVAL FAZURA 2022 HIMPUN ARTIS MALAYSIA & INDONESIA TERKENAL

Ia diumumkan oleh Pelakon, Penyanyi dan Usahawan, Nur Fazura Sharifuddin pada sidang media “FAZTIVAL FAZURA 2022” yang diadakan pada 12 Ogos lalu di Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur.

IMG20220812162230 (2)

Konsert yang menghimpunkan beberapa artis terkenal tempatan dan Indonesia ini diadakan khas untuk meraikan peminat dan penyokong Fazura sepanjang kerjaya dan rangkaian produk jenama Fazura termasuk hijab Tudung Fazura, produk penjagaan kulit Fazura Skincare, produk kecantikan Fazura Beauty, rangkaian fesyen serta aksesori Fazbulous.

IMG20220812160128 (2)

“Alhamdulillah Faz bersyukur kerana konsert ini akhirnya dapat juga direalisasikan kerana sudah lama menyimpan hasrat untuk membuat persembahan bersama rakan-rakan seni yang amat saya kagumi di bawah satu acara yang gilang-gemilang. Konsert ini bakal ditunjangi oleh DUA penyanyi luar negara yang tidak asing lagi dari Indonesia, Ahmad Band yang diketuai oleh Ahmad Dhani beserta isterinya, Mulan Jameela yang sudi membuat persembahan di konsert sulung Faztival Fazura 2022 ini”

Selain untuk peminat, konsert ini diadakan untuk stokis dan ejen rasmi, Fazura Besties yang menghasilkan pencapaian  yang terbaik dan konsisten sepanjang menjadi wakil jualan produk jenama Fazura. Mereka adalah nadi penggerak program Fazura Rewards di mana pelbagai rangkaian produk eksklusif dapat ditebus mengguna mata ganjaran yang terkumpul.

IMG20220812163521 (2)

Konsert Faztival Fazura 2022 ini juga mengetengahkan nama-nama terkenal tempatan seperti Dato’ M. Nasir, Dato’ Awie, Ratu Rock Malaysia, Ella, Kumpulan Ruffedge, Zizi Kirana, Ippo Hafiz dan Amir Masdi.

“Harga tiket pula sudah tentunya harga yang mampu milik kerana #miliksemua sudah begitu sinonim dengan jenama Fazura. Selain dari persembahan hebat daripada artis-artis yang Faz kagumi ini, beberapa kejutan istimewa juga bakal kami tampilkan semasa konsert kelak, In shaa Allah. Saya berharap agar penganjuran sulung Faztival Fazura ini berjaya dan dapat dijadikan sebagai konsert tahunan”

Konsert Faztival Fazura 2022 diuruskan oleh Icon Entertainment dan tiket bakal dijual pada 19 Ogos nanti dengan harga tiket bermula dari RM147 melalui laman sesawang http://www.ticket2u.com,my atau talian hotline Whatsapp di +6019 9919 055.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: