ARTIS-ARTIS HEBAT BAKAL ‘KASI PECAH’ DI HAVOC FESTIVAL KALI KE-6

Kugiran Masdo, KClique, Noh Salleh, Yonnyboi, Floor 88 dan ZynNakal bakal beraksi di Havoc Midnight Concert pada 3 dan 4 September nanti!

IMG20220818145349

Dianjurkan oleh Havoc Event Management Sdn Bhd (HAVOC), festival ini yang lebih popular sebagai Havoc Food Festival, diadakan untuk meraikan masyarakat bersama acara hiburan yang pastinya ‘pecah’ dan ‘gila’ apabila beberapa kugiran dan band tempatan yang menjadi kegilaan ramai beraksi dalam SATU panggung.

IMG20220818154429 (2)

Baru-baru ini, pada 18 Ogos 2022, satu majlis pelancaran Havoc Midnight Concert telah dilancarkan oleh Tun Syed Yahya Syed Othman, Pengarah Kanan Bahagian Perancangan Strategik Tourism Malaysia di Panggung Asia, Gombak. Ia dihadiri oleh Ketua Pegawai Eksekutif Havoc Event & Management Sdn Bhd, Firdaus Nadxaman. Beberapa artis yang terlibat dalam konsert itu turut hadir dalam majlis pelancaran itu yang turut dihadiri oleh wakil media dan penulis blog.

IMG20220818160200 (2)

Menurut Firdaus, lokasi pertama yang akan dihavockan adalah Dataran Karnival Shah Alam, Selangor selama dua malam berturut-turut mulai 3 hingga 4 September. Peminat boleh menyaksikan persembahan pemuzik idola mereka bermula pukul 10 hingga 12 malam.

Tiket untuk menyaksikan persembahan ini boleh dibeli melalui lama sesawang www.ticket2u.com. Bagi 1,000 peminat awal yang ingi membeli tiket, mereka diberi pilihan untuk membeli tiket-tiket berikut:

  • Early Bird di Normal Zone-RM69
  • Early Bird di Rock Zone-RM109
  • Early Bird di Combo Rock Zone-RM199
  • Early Bird di Combo Normal Zone-RM120

Sekiranya anda terlepas konsert PERTAMA ini di Shah Alam, anda masih boleh menonton Havoc Midnight Concert dengan barisan penghibur sama di MITC Melaka pada 4, 5 dan November nanti. Karnival ini akan meneruskan menghiburkan peminat di Johor Baharu, yang mana Padang B Plaza Angsana akan menjadi lokasi penutup karnival Havoc.Ia akan diadakan pada dua malam terakhir sebelum tahun baharu 2023 menyapa dunia iaitu pada 30 dan 31 Disember nanti.

IMG20220818153638 (2)

“Ini akan menjadi sebuah festival muzik yang tidak akan dilupakan bukan sahaja oleh peminat-peminat industri muzik tempatan. Bayangkan dari genre muzik Masdo sehingga hip-hop dan rap mantap KClique sehingga dendangan legenda kita, Noh Hujan semuanya akan anda perolehi pada satu malam. Jadi jangan sampai terlepas kerana ada TIGA venue yang menanti anda untuk dihiburkan”-Firdaus Nadxaman.

Jadi jangan terlupa untuk memilih sama ada hadir ke Shah Alam, Melaka ataupun Johor Bharu ataupun ketiga-tiga venue tersebut! Bukan sahaja anda dihiburkan dengan lebih daripada 20 lagu yang bakal didendangkan malah anda boleh menikmati festival makanan dan jualan yang telah menjadi trademark dan mendapat kerjasama dari Cuti-Cuti Malaysia serta Tourism Malaysia sejak ditubuhkan apda tahun 2019.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: