“CUTI SAKAN BERSAMA KOPETRO TRAVEL” HADIAHKAN PAKEJ PERCUTIAN BERNILAI LEBIH RM15,000

Tahniah kepada 15 pembeli bertuah yang menerima hadiah pakej percutian menarik daripada Kopetro Travel!

IMG20221027153354 (2)

Mereka adalah pemenang dan wakil pemenang bagi kempen yang dijalankan pada 1 Julai hingga 30 September lalu.

Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) menerusi anak syarikatnya KOPETRO Travel & Tours Sdn Bhd telah menganjurkan satu majlis penyampaian hadiah  meraikan pemenang-pemenang bertuah tersebut sempena kempen ‘Cuti Sakan Bersama KOPETRO Travel’ di Flora Terrace, Hampshire Place pada 27 Oktober 2022.

 

IMG20221027151850 (2)

Pemenang-pemenang kemudiannya mencabut sendiri hadiah berupa pakej percutian dan pelancongan bernilai lebih RM15,000 dalam TIGA sesi cabutan.

IMG20221027152925 (2)

Antara hadiah yang berjaya dibawa pulang oleh pemenang-pemenang bertuah ini adalah percutian ke Bali selama 3 hari 2 malam, tiket ke Taman Tema Sky World Genting, tiket ke Legoland Malaysia serta pelbagai lagi hadiah menarik.

IMG20221027150833 (2)

Memetik ucapan Ketua pegawai Eksekutif KOPETRO, Ahmad Shakir Ahmad Ubaidah, ‘Cuti Sakan Bersama KOPETRO Travel’ adalah inisiatif yang diambil bagi mempromosikan tempat-tempat pelancongan  yang menarik di dalam dan luar negara seterusnya memacu pendapatan negara dalam usaha kerajaan meningkatkan ekonomi menerusi industri pelancongan.

“Peralihan ke fasa endemik memberikan harapan baharu terhadap sektor perniagaan lebih-lebih lagi industri pelancongan yang teruk terkesan sewaktu pandamik Covid-19 melanda dunia”

IMG20221027145232 (2)

Kempen ‘Cuti Sakan Bersama KOPETRO Travel’ mensasarkan ibu bapa, pasangan dan juga pelancong berkumpulan sebagai kumpulan sasaran utama dengan tawaran lebih 100 pakej yang terdiri daripada beberapa pakej lawatan dan percutian dalam negara serta pakej pelancongan antara bangsa termasuklah pas taman tema Sunway Lagoon, Genting Skyworld, Lost World of Tambun, Bangi Wonderland dan Legoland Malaysia yang mendapat sambutan yang sungguh menggalakkan.

Sebagai salah satu agensi pelancongan yang ditubuhkan lebih 30 tahun yang lalu, KOPETRO Travel terus menyediakan rangkaian perkhidmatan serta nilai tambahan yang komprehensif untuk memudahkan percutian pelanggan.

Pelbagai anugerah telah berjaya dirangkul sejak syarikat ditubuhkan antaranya adalah Anugerah “Annual Million Dollar Award” daripada Malaysia Airlines. KOPETRO Travel juga berjaya dilantik sebagai salah satu agensi pelancongan di bawah agensi antara bangsa iaitu “The Advantage Global Network”. Penyertaan ini sekali gus membolehkan pelanggan KOPETRO Travel mendapatkan pelbagai perkhidmatan pelancongan di seluruh dunia.

Selain itu, syarikat ini juga merupakan agensi di bawah International Air Transport Association (IATA) yang diakreditasi dan Ahli Persatuan Ejen Pelancongan Malaysia (MAATA).

Untuk maklumat lanjut, layari:

#kopetrotravel #cutisakan #kopetro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: