LEE ZII JIA KINI IMEJ JENAMA LG ELECTRONICS MALAYSIA

Pengeluar alatan rumah terkemuka LG Electronics Malaysia (LG) mengumumkan Duta Jenama LG, bintang badminton terkenal, Lee Zii Jia untuk produk inovatifnya. Kerjasama antara LG dan Lee Zii Jia mewakili komitmen LG untuk menyediakan gaya hidup sihat dan kemudahan kepada pengguna-penggunanya.

Sebagai duta terdahulu LG PuriCare™, sebuah unit perniagaan dalam LG Electronics Malaysia, Lee Zii Jia kini mewakili imej jenama LG secara menyeluruh. Kerjasama semasa akan memperluaskan program duta jenama yang merangkumi produk Hiburan Rumah dan Peralatan Rumah.

“Kami amat berbangga dan berasa terhormat untuk menyambut Lee Zii Jia ke dalam keluarga LG sebagai Duta Jenama LG yang baharu. Semangat, kecekalan dan komitmen beliau mengejar impian dan mengamalkan gaya hidup sihat adalah representasi yang mengagumkan bagi jenama kami. Kami yakin bahawa Zii Jia akan membuka pintu dan memacu rakyat Malaysia untuk hidup lebih pintar dan baik melalui teknologi dan produk terkini kami. Kepentingan keperluan pengguna selalu menjadi keutamaan kami. Melalui kerjasama ini, kami berharap agar produk kami dapat menyumbang pada peningkatan gaya hidup pengguna,” kata Justin Choi, Pengarah Urusan LG Electronics Malaysia.

Lee Zii Jia telah memenangi pingat emas dalam acara tunggal lelaki di Sukan Asia Tenggara 2019 dan gelaran BWF Super 1000 pertama di Terbuka Seluruh England 2021. Beliau juga merupakan juara tunggal lelaki Asia, selepas memenangi kejuaraan Badminton Asia pada tahun 2022.

“Semuanya bermula dengan impian, dan saya sentiasa berusaha untuk mencapai gaya hidup sihat dan pintar di rumah. Saya yakin bahawa produk-produk LG memberi tumpuan kepada kesihatan, kebersihan dan kemudahan – yang merupakan tiga tonggak utama yang saya pegang erat. Saya sangat berterima kasih kerana dapat bekerjasama dengan LG dalam memimpin gaya hidup yang saya idamkan, dan saya yakin ia juga akan memberikan manfaat kepada hidup profesional saya,” kata Lee Zii Jia.

Sebagai salah satu jenama terkemuka dalam industri, LG Electronics Malaysia sentiasa mencari langkah seterusnya untuk memberikan nilai tambah dan kecekapan kepada kehidupan pengguna melalui produk berteknologi terkini. Lee Zii Jia sebagai sebahagian daripada keluarga besar LG merupakan asas kepada nilai-nilai jenama tersebut. Sebagai duta, Lee Zii Jia akan mempromosikan pelbagai produk LG yang bukan sahaja sesuai untuk gaya hidupnya, tetapi juga gaya hidup sihat dan bersih kepada pengguna secara menyeluruh.

Layari:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: