MINETECH DIANUGERAH PROJEK KERJA RAYA BERNILAI RM2.56 JUTA

Aspect adalah anak syarikat milik penuh OSK Property Holdings Berhad, pemaju hartanah dengan projek di seluruh Semenanjung Malaysia. Minetech Construction adalah perniagaan kejuruteraan awam dan pembinaan Minetech yang mengkhusus dalam kerja-kerja infrastruktur dan pembinaan bangunan.

Projek yang akan bermula pada 9 Mei 2023 ini mempunyai tempoh selama empat bulan. Projek itu adalah sebahagian daripada Fasa 3 Taman Iringan Bayu yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan.

Matt Chin, Pengarah Eksekutif Minetech, berkata,

“Penganugerahan projek ini kepada Minetech Construction menambah sokongan yang dibawa oleh bahagian kejuruteraan awam kepada seluruh Minetech kerana projek ini juga akan menggunakan aset di bawah bahagian produk bitumen, yang merupakan penyumbang utama lain kepada pendapatan.

“Kami kekal optimistik secara berhati-hati terhadap prospek dan akan terus mencari projek yang boleh menggunakan aset bahagian penyumbang utama kami dan pada masa yang sama memberi tumpuan kepada membina usaha baharu kami dalam teknologi kewangan dan tenaga boleh diperbaharui yang mempunyai pertumbuhan jangka panjang dan boleh memberikan pendapatan berulang”

Untuk maklumat lanjut, lawat minetech.com.my

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: