Okay guys, siapa nak menang Pembersih Udara Kereta Philips GoPure dan Kad Hadiah Lazada?
Senang je.
Caranya:
- Sertai Pertandingan Video PendekĀ #InilahSayaRightNow
- Ambil video pendek mengenai anda bila-bila masa dan di mana jua anda berada
- Hasilkan kapsyen yang bermula dengan “Inilah Saya…”
- Muatnaik di FB/IG anda dengan hashtag #vivoV235G
- Jangan lupa setkan pos anda kepada “Public”
Pertandingan ini dijalankan oleh vivo Malaysia untuk mereka di luar sana yang berminat menghasilkan vlog tentang diri mereka sendiri tidak kira di mana jua persekitaran anda berada dengan pelbagai aksi dan mood yang ingin diketengahkan sambil menonjolkan cerita berispirasikan kemanusiaan.
Dengan tema “Joy of Humanity”, pertandingan yang sudahpun bermula pada 17 Februari lalu dan bakal berakhir 6 Mac nanti ini diharapkan dapat menjadikan inspirasi kemanusiaan pada semua insan seluruh dunia dan bagaimana teknologi yang semakin membangun ini membawa kebahagiaan pada semua kehidupan.
“Be Authentic, Be You” pula menggalakkan agar semua orang dapat meluahkan apa yang mereka rasa sambil menghasilkan persembahan yang menarik.
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai #InilahSayaRightNow, layari FB atau IG vivo Malaysia
Leave a Reply