llaollao RASMI KEDAI PERDANA PERTAMA DI MALAYSIA

Tahniah llaollao atas perasmian kedai perdana PERTAMA di Pavilion Kuala Lumpur!

IMG20220729104008 (2)

Produk jenama dari Eropah, spesifik Sepanyol ini sememangnya terkenal dengan yogurt sejuknya atau Frozen Yogurt (froyo) yang lebih berkrim dan sihat , menjadikannya pilihan utama peminat-peminat froyo di Malaysia dan juga global.

IMG20220729152143 (2)

Kedai perdana di Pavilion Kuala Lumpur ini juga menawarkan rangkaian aneka topping yang enak untuk pelanggannya bermula dari buah potong yang segar, topping yang rangup dan sos-sos enak yang semuanya diimpot khas dari Sepanyol.

IMG20220729152150 (2)

Bersempena dengan pelancaran kedai perdana itu juga, llaollao  memperkenalkan bebebrapa produk baharu seperti:

  • llaollao Brioche
  • llaollao Brownies
  • llaollao Frappe
  • llaollao NEXT

IMG20220729152215

Adanya produk baharu ini, pelanggan mempunyai banyak pilihan untuk mencipta versi froyo mereka sendiri mengguna aneka topping yang disediakan.

Menurut Tan Kai Young, Pengarah Woodpeckers Group Sdn Bhd (pemilik jenama llaollao Malaysia), llaollao sudahpun memberi perkhidmatan kepada rakyat Malaysia selama 7 tahun dan selama itulah pelanggan dapat menikmati froyo natural dan sihat.

“Di lllaollao, kami mementingkan kepuasan dan kebahagiaan pelanngan kami terlebih dahulu. Memandangkan kami telah memberi yang terbaik untuk pelanggan kami sejak 2015, maka kami konfiden untuk meluaskan pasaran kami di Malaysia dengan melancarkan kedai perdana yang terbesar di pusat beli-belah ikonik di Kuala Lumpur ini. Kami juga yakin dengan visi kami yang memastikan produk yogurt diterima ramai disebabkan ciri-ciri dan kelebihan yang ada untuk kesihatan, dalam masa memastikan froyo kami mempunyai rasa dan elemn llaollao, yang mana setiap froyo datang dengan perisa luar  biasa dan unik untuk semua cita rasa pelanggan dan tidak boleh dijumpai di tempat lain”

Sewaktu majlis pelancaran itu diadakan, llaollao mengadakan promosi diskaun sebanyak 15% untuk produk terpilih bagi pelanggan yang mendaftar di MyllaollaoClub. Bagi peminat dan pelanggan llaollao juga, mereka boleh membeli rangkaian produk yang pertama kali diperkenalkan termasuk bag tote, baju t dan bekas minuman di kedai perdana itu ataupun secara talian di Shopee dan Lazada.

llaollao mensasarkan untuk membuka 20 outlet di seluruh negara menjelang akhir 2022.

“Berpegang teguh pada misi kami, ia adalah penggerak kepada kami untuk terus berkembang meskipun pada waktu sukar dan akhirnya terus maju menjadi jenama yang berjaya di Malaysia sehingga ke hari ini. Dengan kehadiran bakal-bakal outlet di Malaysia, kami akan terus mengadakan promosi dan menawarkan produk inovatif khas untuk pelanggan kami di Malaysia. Kami harap pelanggan kami akan terus datang menikmati froyo kami yang akan datang.

Untuk lebih lanjut, layari:

  • llaollao_Malaysia Official Site
  • llaollao Official FB, IG & Tik Tok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: