AMAZFIT GTR 4 & GTS 4: GAYA HIDUP AKTIF DALAM SUKAN,FESYEN DAN PERNIAGAAN

Jam tangan pintar terbaharu keluaran Amazfit, jenama perkakasan boleh pakai pintar premium milik Zepp Health Corporation (Zepp) ini mampu memenuhi keperluan mereka yang aktif terutamanya dalam bidang-bidang di atas.

GTR 4 (2)

Dengan pengenalan model terbaharu ini, Eksekutif Perniagaan yang sibuk boleh pergi terus dari pejabat mereka ke gim mahupun ke kolam renang dengan memakai Amazfit GTR 4, yang sememangnya disediakan untuk sukan dan perniagaan.

Amazfit GTR 4-1 (2)

Model terbaharu Amazfit GTR 4 ini, menampilkan jam tangan tradisional dengan tekstur reka bentuk yang kaya, telah meningkatkan fungsi sukan dengan penampilan seperti perniagaan yang boleh dipakai ke mesyuarat.

GTS 4 (2)

Mereka yang mengejar gaya hidup aktif tidak perlu bimbang apabila memakai Amazfit GTS 4, kerana jam tangan ini juga sesuai dipadankan untuk dipakai ketika temu janji makan malam.

Amazfit GTS 4-2 (2)

Dengan penampilan yang langsing dan bergaya, Amazfit GTS 4 juga mempunyai fungsi sukan yang dipertingkatkan sambil kekal ultra nipis dan bergaya.

  • Amazfit GTR 4 mempunyai skrin yang lebih besar daripada model sebelumnya. Kini ia hadir dengan paparan HD AMOLED 1.43” dan memberikan pengalaman visual yang lebih mendalam.
  • Amazfit GTS 4 dilengkapi dengan paparan HD AMOLED 1.75” dan reka bentuk persegi moden

Kedua-duanya mempunyai paparan sentiasa hidup. Untuk GTR 4, terdapat lebih daripada 200 muka jam tangan, dengan 15 muka jam yang boleh diedit dan 30 muka jam tangan animasi manakala GTS 4, terdapat lebih daripada 150 muka jam tangan, 10 muka jam yang boleh diedit dan 30 muka jam tangan animasi.

Amazfit telah melancarkan pelbagai ciri baharu untuk menyokong gaya hidup sukan pemakai. Kedua-dua GTR 4 dan GTS 4 dilengkapi dengan teknologi antena GPS polarisasi Dwi-jalur; import laluan dan navigasi masa nyata; mod latihan kekuatan pintar; templat latihan selang; peringatan sukan dan siaran suara dan; mod larian trek. Di samping itu, terdapat lebih daripada 150 mod sukan dan pengiktirafan pintar yang boleh mengesan keadaan sukan dan prestasi pemakai. Kedua-duanya mempunyai rintangan air 5 ATM dan untuk pemantauan kesihatan, mempunyai BioTracker 4.0 baru untuk mengesan oksigen darah dan kadar jantung.

GTR 4 didatangkan dalam:

  • Superseed Black
  • Vintage Brown Leather
  • Racetrack Grey

GTS 4 didatangkan dalam:

  • Infinite Black
  • Misty White
  • Autumn Brown
  • Rosebud Pink

GTR 4 dan GTS 4 akan dilancarkan pada harga promosi iaitu RM799 (Harga Runcit RM829). Pelanggan awal yang membuat pembelian akan mendapat kad Starbucks bernilai RM30 manakala mereka yang membeli produk Amazfit lain akan mendapat pas percubaan percuma Selebriti Fitness untuk 2 orang selama tujuh hari bernilai sehingga RM1,092.00, semuanya sementara stok masih ada.

Ketahui lebih lanjut mengenai jam tangan pintar Amazfit GTR 4 dan GTS 4 di:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: