CARING PHARMACY PERKENAL PROGRAM KEAHLIAN CARING LOYALTY

Program keahlian ini diperkenalkan sempena sambutan ulang tahun farmasi ini yang Ke-28!

Image 2 (2)

Program keahlian khas TIGA peringkat ini diperkenalkan melalui program keahlian Caring Loyalty yang diadakan sewaktu Karnival CARiNG di Centre Court, Level 2, Pavilion Bukit Jalil bermula dari 6 hingga 10 Oktober lalu.

IMG20221006142307 (2)

Encik Loo Joi Leng, Pengarah Pemasaran CaRiNG Pharmacy berkata,

Image 1 (3)

“Saya berbesar hati meraikan ulang tahun CARiNG Pharmacy yang ke-28 dengan memberikan ganjaran kepada pelanggan kami secara berterusan. Dengan pelancaran peringkat keahlian terbaru kami, kami berharap untuk menggalakkan masyarakat sentiasa mengamalkan gaya hidup sihat. CARiNG Pharmacy sentiasa bersedia untuk menghulurkan bantuan bagi mencapai sasaran kesihatan pelanggan.

Selaras dengan objektifnya untuk meningkatkan status kesihatan di Malaysia, CARiNG Pharmacy menerapkan transformasi digital dengan memperbaharui aplikasi mudah alih untuk membantu pelanggan-pelanggannya dalam mengesan rekod kesihatan, mendapatkan tips kesihatan, dan pada masa yang sama memberi 10x ganda ganjaran kesetiaan kepada pengguna.

Sebagai sebuah rangkaian farmasi yang memiliki keahlian terbesar di Malaysia, iaitu seramai 1.3 juta ahli, CARiNG Pharmacy telah menambah baik aplikasi mudah alih untuk memberi pelbagai faedah kepada pengguna. Keahlian Caring yang serba baharu dan percuma ini terdiri daripada TIGA peringkat iaitu:

  • Perak
  • Emas
  • Platinum,

Ahli Caring akan mendapat lebih banyak faedah apabila peringkat keahlian meningkat.

IMG20221006142134 (2)

Selari dengan slogannya “Be Caring, Be Rewarded!”, ahli pengguna Caring boleh mengumpul dan menebus mata ganjaran, menikmati ganjaran ulang tahun, menerima diskaun dan promosi eksklusif mengesan rekod kesihatan serta transaksi melalui aplikasi Caring.

Demi meraikan acara ini, Karnival CARiNG telah menganjurkan pelbagai aktiviti percuma antaranya Sesi Zumba, Simulator Interaktif Sukan, Permainan Video Kinect Xbox dan banyak lagi aktiviti mesra keluarga.

Tambahan lagi, karnival ini turut menampilkan booth jenama terkenal terkenal seperti Brand’s, Ensure, Hada Labo, Iconic Medicare, Medicos, Redoxon, Scott’s, Suu Balm dan Tresor. Pembeli akan dihadiahkan dengan mata ganjaran Caring apabila mereka mendaftar sebagai ahli, membeli di gerai pameran, dan menyertai aktiviti-aktiviti yang dianjurkan. Mereka juga berpeluang untuk menebus mata ganjaran dengan hadiah-hadiah yang menarik di karnival ini.

Bertanggungjawab sebagai sebuah rangkaian farmasi tempatan, CARiNG Pharmacy bertindak untuk mendidik dan menggalakkan masyarakat menjaga kesihatan. Sebagai langkah inisiatif untuk lebih mendekati, langkah inisiatif untuk lebih mendekati menawarkan pemeriksaan kesihatan seperti tekanan darah, tahap glukosa, ujian kolesterol dan sebagainya secara percuma, dilaksanakan oleh ahli farmasi CARiNG di karnival ini.

CARiNG Pharmacy turut menggesa masyarakat untuk “Do It Right” berkaitan dengan perkhidmatan pembuangan bahan perubatan dan ubat-ubatan secara selamat. Pembuangan bahan perubatan yang tidak betul akan mengundang kebimbangan global disebabkan oleh impaknya kepada alam sekitar, ekonomi dan kesihatan. Dengan menyediakan tempat pengumpulan di karnival ini, para pengunjung boleh membuang bahan perubatan dan ubat – ubatan secara selamat.

Dengan mempunyai keahlian yang paling ramai dikalangan farmasi di Malaysia, ia merupakan tanggungjawab kami untuk menyediakan sebuah platform yang menyeluruh bagi memantapkan gaya hidup para pengguna. Semenjak Januari 2022, kami berjaya merekrut 300,000 ahli baru, menjadikan bilangan keahlian mencecah 1.3 juta ahli. Ini membuktikan orang ramai benar-benar memanfaatkan kelebihan yang kami tawarkan. Kami juga menyasarkan untuk memperoleh 2.5 juta ahli menjelang akhir tahun 2023.

Jadi, muat turun aplikasi Caring di Google Play Store, Apple App Store, dan Huawei AppGallery sekarang untuk menikmati 200 mata ganjaran permulaan kepada ahli baru yang boleh ditebus di mana-mana cawangan CARiNG Pharmarcy di seluruh negara dan melalui platform e-dagang khas.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://caring2u.com/member-privilege/.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: