VIT’S ANJUR PERADUAN FOOD HUNTING VIT’S

Jenama pengeluar mi segera VIT’S, yang telah bertapak di Malaysia sejak 47 tahun lalu memperkenalkan inovasi produk baharu iaitu Fresh Pan Mi.

Ia diperkenalkan sempena perayaan Tahun Baru Cina ini memandangkan Pan Mi merupakan makanan yang digemari oleh masyarakat Cina. Mi diuli dengan menggunakan tangan atau jalur biasa mi dan ditekan oleh mesin dengan tekstur enak tidak seperti pasta Itali.

“Kami amat teruja untuk kembali menganjurkan peraduan Tahun Baru Cina ini buat para pengguna kami dan menawarkan mereka peluang untuk memenangi hadiah menarik. Ini merupakan antara inisiatif kami untuk terus menyokong para pengguna kami, selain merakamkan penghargaan atas sokongan orang ramai terhadap VIT’s.” Kata Pengarah Eksekutif Encik YT Lai, Vit Makanan (Kuala Lumpur).

Peraduan bermula pada 14 Januari 2023 lalu sehingga 15 Februari 2023.

Langkah-langkah untuk menyertai peraduan adalah seperti berikut :
⦁ Siarkan menu atau memori suasana anda sewaktu sedang Food Hunting dalam bentuk gambar atau video bersama makanan atau menu yang menghubungkan anda dengan masyarakat cina seperti bersama menu dimsum, limau mandarin atau bersama Pan Mee VIT’S.
⦁ Masukkan Hashtag #foodhuntingvits #tahunbarubersamaVITS #vitspanmee
⦁ Tag akaun media sosial VIT’S
⦁ Pastikan akaun media sosial anda tidak dalam “mode private”

Anda semua boleh menyertai Peraduan Kongsi dan Menang iaitu “Food Hunting VIT’S” dan memenangi hadiah menarik. Untuk keterangan lanjut anda hubungi boleh hubungi bahagian komunikasi Puan Syazwany pada talian 012-5637098 atau email syazwany@vit.com.my.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: