KAYANGAN BERI PENGALAMAN BARU SEWAKTU PEMANDUAN

Wangian kereta ini dihasilkan daripada bahan semula jadi memandangkan ia dirumus menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi, termasuk minyak gaharu yang jarang ditemui, untuk menghasilkan aroma yang kaya dan mewah yang memenuhi kereta dengan suasana keanggunan.

Menggunakan wangian KAYANGAN ini sewaktu memandu pastinya memberi satu kelainan yang LEBIH menyegarkan, LEBIH relaks dan LEBIH tenang.

Ini adalah kerana wangian KAYANGAN mengandungi minyak gaharu, yang terkenal dengan baunya yang kuat, hangat dan berkayu, memang sangat dicari dalam dunia minyak wangi. Minyak gaharu juga sering dikaitkan dengan citarasa kemewahan dan eksklusif.

Maka itu, wangian KAYANGAN yang mewah bukan sahaja meningkatkan suasana di dalam kereta, tetapi juga memberikan aroma tahan lama yang akan memastikan dalaman kereta sentiasa berbau segar. Ia mempunyai 9 wangian yang anda boleh pilih sesuai dengan citarasa anda.

Wangian Kayangan ini diinspirasikan oleh Dato’ Fathiri Fadzlah, seorang individu yang bermotivasi tinggi dan berdedikasi untuk berjaya dalam dunia korporat. Beliau memiliki gabungan unik kemahiran kepimpinan, pemikiran strategik, dan etika kerja yang kuat yang membolehkan beliau cemerlang dalam kerjayanya. Sama ada memulakan usaha baharu, mengetuai pasukan atau menyelia syarikat, beliau komited untuk mencapai matlamat mereka dan mencipta nilai untuk organisasinya. Dengan gabungan kepintaran, pengalaman dan keazaman, Dato’ Fathiri Fadzlah merupakan seorang ahli perniagaan serba lengkap untuk mengharungi cabaran dan peluang dunia perniagaan, dan memberi impak yang berkekalan kepada industri yang diceburi.

MANFAAT PRODUK

Wangian kereta KAYANGAN penuh dengan pelbagai manfaat, antaranya termasuklah:

  • Meningkatkan suasana: Wangian KAYANGAN yang kaya dan mewah mewujudkan suasana hangat dan menarik di dalam kereta, menjadikan pemanduan suatu pengalaman yang lebih menyeronokkan.
  • Tahan Lama: KAYANGAN terkenal dengan aromanya yang tahan lama, yang boleh memastikan kereta berbau segar dan menarik untuk beberapa hari atau minggu.
  • Peningkatan Aura Kecanggihan: Penggunaan bahan-bahan berkualiti tinggi dan minyak gabaru yang jarang ditemui memberi kereta anda sentuhan kecanggihan, meningkatkan daya tarikan keseluruhan dan nilai.
  • Melegakan Tekanan: Aroma wangian KAYANGAN yang menyenangkan boleh membantu mengurangkan tekanan dan meningkatkan mood semasa memandu, menjadikan pengalaman lebih santai dan menyeronokkan.
  • Serbaguna: KAYANGAN boleh digunakan dalam pelbagai kenderaan, termasuk kereta, trak dan SUV, menjadikannya tambahan serba boleh kepada mana-mana kenderaan.
  • Mudah Digunakan: Reka bentuk padat wangian KAYANGAN menjadikannya mudah untuk digunakan dan disimpan, manakala keperluan penyelenggaraan yang rendah memastikan ia adalah penyelesaian yang mudah untuk memastikan kereta berbau segar.

Untuk makluman, Treasure Tree adalah usaha niaga terkini Fathiri Fadzlah Holdings Sdn Bhd yang berteraskan pemasaran affiliate. Pemasaran affiliate ialah strategi pemasaran berasaskan prestasi di mana ganjaran diberi kepada ahli untuk mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka.

Sebagai ahli, anda memperoleh komisen secara unilevel untuk setiap pemasaran yang dijana melalui pautan rujukan unik anda. Selain itu, Bonus Kereta serta Kondominium Mewah bakal menjadi motivasi bagi mencapai kebebasan kewangan kendiri. Rancangan perniagaan yang komprehensif distruktur bagi melancarkan strategi pemasaran yang memanfaatkan potensi besar industri yang menguntungkan ini. Dengan memanfaatkan teknologi terkini, strategi pemasaran yang terbukti, dan rangkaian ahli gabungan berbakat untuk memacu hasil dan mencapai kejayaan jangka panjang, kami percaya bahawa dengan kerja keras dan dedikasi, perniagaan pemasaran affiliate ini mampu mencapai kejayaan besar dan menjadi peneraju dalam industri.

Majlis Pelancaran Produk
Treasure Tree akan menganjurkan Majlis Pelancaran Produk KAYANGAN CAR FRAGRANCE eksklusif bagi ahli-ahli yang berstatus “THE FIRST 100 CLUB”.

Majlis akan berlangsung pada Sabtu, 25 Februari 2023 di Mandarin Oriental Hotel. Majlis ini bertujuan untuk memperkenalan secara rasmi produk keluaran Treasure Tree serta meraikan ahli-ahli THE FIRST 100 CLUB . Produk ini pastinya akan merevolusikan industri dan menyediakan ahli dengan penyelesaian inovatif yang mereka perlukan untuk berjaya.

Jom sertai Treasure Tree untuk menjadi ahli THE FIRST 100 CLUB serta memperolehi pendapatan, komisyen serta bonus yang lumayan SEKARANG!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: