FAZURA BUKA BUTIK KE-DUA DI SUNWAY PUTRA MALL

Perasmian pembukaan butik terbaharu FAZURA di Sunway Putra Mall telah berlangsung dengan jayanya pada 10 Mac lalu.

Butik FAZURA dibuka buat pertama kalinya di The Curve Damansara pada tahun lepas. Setiap butik FAZURA menawarkan rangkaian pelbagai produk dibawah jenama FAZURA terutama Tudung FAZURA yang popular.

Sememangnya menjadi kelaziman unik pada setiap pelancaran rasmi bagi koleksi Tudung Fazura diiringi dengan kempen video yang menarik perhatian dan membawa mesej tertentu. Keunikan pendekatan ini adalah sinonim dengan Tudung FAZURA dan menjadi fenomena yang sentiasa dikaitkan dengan jenama tudung terkenal ini. Setiap koleksi mempunyai nama khas dan setiap tudung dalam koleksi juga diberikan nama istimewanya, sesuai dengan corak dan rekaan yang ditawarkan kepada para peminat.

“Merdeka”, “Sinar”, “Kenangan Kita”, “Kakak Kita” dan “Kakak Kita Kembali” adalah antara video kempen koleksi Tudung Fazura yang telah mendapat sambutan popular dan masih boleh ditonton sehingga ke hari ini.

Membuka lembaran baharu tahun ini dan sempena perasmian butik terbaharu, Nur Fazura dan Fattah Amin telah mengambil kesempatan ini untuk mengumumkan penubuhan FAZURA Pictures Sdn. Bhd.

“Alhamdullillah, Faz dan Fattah bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana dapat mengorak langkah baharu bermula tahun ini melalui penubuhan syarikat produksi kami sendiri. Kami ingin menjadikan syarikat ini sebagai pelantar untuk kami meneruskan minat dalam berkarya dan memberikan hasil yang baik untuk dikongsikan bersama para peminat. Karya-karya FAZURA Pictures Sdn. Bhd. akan membawa hasil “signature” kami berdua sebagai anak seni”.

Tayangan Perdana dua karya sulung FAZURA Pictures iaitu “Adinda” dan “Kakak Kita ke Jakarta” telah diadakan di TGV Cinema Sunway Putra Mall sempena kempen Hari Raya 2023. Tayangan tersebut turut diserikan dengan pelancaran kejutan koleksi Rampaian Pahang iaitu Baju Kurung Pahang yang telah mendapat sambutan hangat para pembeli suatu ketika dulu.

Kempen video untuk dua koleksi tudung terbaharu iaitu “Adinda” untuk Tudung FAZURA (White Label) dan “Kakak Kita ke Jakarta” untuk Tudung FAZURA (Pink Label) yang ditayangkan kepada para jemputan telah dihasilkan dengan arahan Bahri Umararif. Pengambaran untuk kedua-dua kempen video ini telah dibuat di Cameron Highlands, Pahang dengan kerjasama BOH Plantations Sdn. Bhd. (BOH) serta di Kuala Lumpur dan Jakarta, Indonesia. Manakala pengambaran untuk koleksi “Halaman Kasih” Tudung FAZURA telah diadakan di Bali, Indonesia.

Tetamu kehormat yang hadir ke sesi Tayangan Perdana tersebut termasuklah Bapak Hendra P. Iskandar, Minister Counsellor (Hal Ehwal Ekonomi) di Kedutaan Besar Republik Indonesia di Malaysia, wakil FINAS dan rakan korporat FAZURA. Turut menyerikan majlis adalah rakan selebriti, Besties FAZURA dan juga ahli keluarga Fazura dan Fattah Amin.

Pada tahun ini juga jenama FAZURA telah menjalinkan kerjasama dengan CelcomDigi dan juga AEON Co. (M) Bhd. bagi membolehkan para peminat mendapatkan barangan jenama FAZURA dengan promosi hebat. Fazura dan Fattah juga akan menjelajah ke lokasi tempatan terpilih di sepanjang bulan Ramadan ini termasuk di KLCC, Ipoh Parade, Aman Central dan di beberapa AEON Mall. Selain itu, para peminat akan terus dapat membeli Tudung Fazura (White Label) secara eksklusif dari Besties FAZURA.

“Alhamdullillah, kami bersyukur kerana banyak program dan kerjasama unik telah disusun untuk para peminat sempena kempen Hari Raya 2023. Kami teruja untuk berkongsi detik-detik istimewa bersama para peminat dan rakan-rakan”.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: