AMAZFIT LANCAR GTR MINI BAGI PASARAN MALAYSIA

Amazfit menggabungkan fesyen dan teknologi inovatif yang mencerminkan gaya pemakai peribadi dan pada masa yang sama membolehkan mereka menjalani gaya hidup sihat dan aktif dengan lancar melalui pelbagai peranti canggih.

Pengurus Besar Amazfit Asia Pasifik, Wu Jin berkata,

“GTR Mini menampilkan perincian tersendiri, menawarkan fleksibiliti dan gaya kepada pemakai yang menjalani kehidupan seharian mereka, bersama-sama dengan reka bentuk anggun bergaya dan teknologi canggih yang terkenal dengan jam tangan pintar Amazfit. Kami gembira akhirnya melancarkan GTR Mini di Malaysia sebagai satu lagi tambahan kepada rangkaian boleh pakai pintar kami.”

Reka bentuk badan bulat unik dan padat, Amazfit GTR Mini digandingkan dengan bingkai tengah keluli tahan karat langsing 9.2mm, butang dengan kemasan yang digilap cermin, bersama-sama dengan tali silikon mesra kulit dengan berat 24.6g.

Direka dengan praktikal, gaya minimalisnya membolehkan pemakai memadankannya dengan aneka gaya pakaian manakala paparan HD AMOLED menawarkan pengalaman visual yang jelas dengan lebih daripada 80 gaya muka jam tangan, termasuk muka jam tangan potret baharu, untuk dipadankan dengan mood dan fesyen pemakai.

Dengan hayat bateri sehingga 14 hari, pemakai boleh melakukan aktiviti secara bebas kerana GTR Mini juga dilengkapi lebih daripada 120 mod sukan dengan pengecaman pintar tujuh sukan, 5 sistem kedudukan satelit dan 5 ATM rintangan air. Ciri-ciri pengesanan kesihatan termasuk pengukuran tahap darah-oksigen, kadar denyutan jantung dan pemantauan tekanan, pemantauan kualiti tidur dan kitaran haid.

Sistem operasi Zepp 2.0, yang didatangkan dengan 16 aplikasi mini termasuk tiga permainan mini baharu, membantu menguruskan kerja dan kehidupan pemakai dengan lebih cekap.

Amazfit GTR Mini dengan harga kompetitif didatangkan dalam tiga jenis iaitu Midnight Black, Misty Pink dan Ocean Blue. Skrin dibuat dengan kaca melengkung 2.5D untuk meningkatkan rasa bulat dan salutan anti-cap jari juga memastikan kaca skrin bersih dan terang.

Amazfit GTR Mini kini boleh didapati pada harga pelancaran iaitu RM579, secara eksklusif di Shopee selama tiga hari. Ia didatangkan dengan jaminan SATU tahun dan dijual pada harga RM599 setiap satu selepas pelancaran.

Ketahui lebih lanjut tentang jam tangan pintar Amazfit GTR Mini di:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: