SNS NETWORKS BEKALKAN PRODUK DAN AKSESORI APPLE KEPADA KUMON MALAYSIA

Kumon Malaysia adalah sebahagian daripada program pengayaan selepas sekolah terbesar yang ditubuhkan di dunia dengan lebih 4 juta pelajar kini mendaftar di 50 negara dan wilayah. Perjanjian kerjasama itu meliputi lebih 200 pusat pembelajaran Kumon dan boleh memanfaatkan lebih 37,000 pelajar di Malaysia.

Sebagai sebahagian daripada perjanjian itu, SNS akan mencipta dan menyelenggara portal yang boleh diakses oleh ibu bapa dan pelajar Kumon Malaysia sambil turut melaksanakan semua perkhidmatan yang berkaitan dengan pembekalan produk dan aksesori Apple iPad.

Pengarah Urusan SNS, Ko Yun Hung berkata,

“Kerjasama ini membolehkan Kumon Malaysia mendapat akses kepada rangkaian produk dan aksesori Apple yang ditawarkan oleh SNS dengan cara yang lancar dan juga membolehkan kami berkhidmat dan berkomunikasi dengan lebih baik dengan ibu bapa dan pelajar melalui portal. Produk ini akan memperkayakan pengalaman pembelajaran pelajar selepas sekolah, memberikan mereka akses kepada alatan untuk merangsang minda mereka dan membolehkan mereka berinteraksi antara satu sama lain.”

Pengurus Besar Kumon Malaysia, Atsushi Hasegawa berkata,

“Pembekalan produk dan aksesori iPad melalui kerjasama dengan SNS adalah sebahagian daripada ciri Kumon Connect yang dilancarkan pada Januari 2023 untuk menggalakkan pelajar menikmati proses pembelajaran bersama-sama dalam talian. Kami percaya bahawa pembelajaran digital semakin menjadi bahagian penting dalam keseluruhan proses pembelajaran untuk pelajar dan kami ingin mereka memulakan permulaan yang baik.”

MENGENAI SNS NETWORK TECHNOLOGY BERHAD
SNS Network Technology Berhad (“SNS” atau “Kumpulan”) terlibat terutamanya dalam penyediaan produk, perkhidmatan dan penyelesaian ICT. Aktiviti perniagaan teras Kumpulan ialah penjualan produk ICT yang terdiri daripada perkakasan, peranti dan perkakasan berkaitan, serta penyediaan perkhidmatan dan penyelesaian ICT dan; penyediaan perkhidmatan pembaikan peranti dan berkaitan, serta penjualan perkhidmatan jalur lebar.

Di bawah perkhidmatan dan penyelesaian ICT, SNS menawarkan rangka kerja bilik darjah pintar JOI®, yang menyepadukan dan menggabungkan pelbagai ciri untuk menyokong pengajaran dan pembelajaran yang berkesan dan, Device-as-a-Service (“DaaS”), perkhidmatan berasaskan langganan. DaaS menawarkan produk ICT yang digabungkan kepada pelanggan yang terdiri daripada peranti dan perkhidmatan mengikut keperluan mereka.

Untuk maklumat lanjut, lawat www.sns.com.my

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: