SIGNATURE MARKET TAWAR SNEK PERCUMA SEMPENA PELANCARAN MESIN LAYAN DIRI YANG PERTAMA

Peneraju pasaran dalam talian di Malaysia untuk produk sihat dan organik, melancarkan mesin layan diri pertamanya iaitu Signature Market Mini di The Starling Mall, Petaling Jaya.

Mesin layan diri baharu Signature Market bertumpu kepada kemudahan & penemuan produk. Signature Market yang kini mempunyai 500 produk pada platformnya, disusun khusus untuk keperluan penggemar snek yang bekerja di pejabat. Kebanyakan produk ini telah dibungkus semula ke dalam saiz yang lebih kecil dan sesuai untuk dinikmati dengan mudah semasa berada di pejabat.

“Kami sangat teruja untuk melancarkan mesin layan diri pertama Signature Market dan menawarkan pelanggan cara yang lebih mudah untuk mencuba produk sihat dan organik kami. Melalui Signature Market Mini, kami memperkenalkan rangkaian minuman tanpa tenusu yang sentiasa menjadi jualan terlaris Signature Market tetapi tidak diketahui secara meluas oleh orang ramai. Contohnya, semua rangkaian minuman latte yang ditawarkan dalam mesin layan diri kami menggunakan Susu Soya Organik sebagai pengganti tenusu. Kami mahu semua pengguna mencuba rangkaian minuman dan makanan ringan kami yang terbaik untuk anda,” kata Edwin Wang, Ketua Pegawai Eksekutif Signature Market.

Sempena pelancaran Signature Market Mini, enam set snek diberikan secara percuma kepada pembeli setiap minggu. Setiap set mingguan membawakan pengalaman tema unik termasuk satu minuman dan dua makanan ringan, menawarkan pelanggan peluang untuk mencuba beberapa produk popular Signature Market bersempena bulan Ramadan. Pelanggan boleh mendapatkan set snek PERCUMA mereka setiap minggu daripada mesin layan diri, ini memudahkan mereka untuk menikmati makanan ringan yang sihat dan organik sepanjang bulan mulia itu.

Cara menebus set snek percuma:

  • pelanggan perlu berkunjung ke Signature Market Mini yang terletak di The Starling Mall
  • mengimbas kod QR
  • mendaftar sebagai ahli
  • menambah jumlah tertentu ke dalam dompet Signature Market

Signature Market Mini adalah inisiatif gabungan dalam talian di luar talian (OmO) pertama Signature Market pada tahun ini. Signature Market berhasrat untuk memberikan pengalaman pelanggan dalam talian dan di luar talian yang lancar menggunakan teknologi dan membawa lebih banyak pengalaman berdaya teknologi kepada pengguna di Malaysia.

Untuk maklumat lanjut dan terkini, sila layari Signature Market di Instagram, Facebook, YouTube atau laman sesawang. Ketahui lebih lanjut dengan mengunjungi: https://www.signaturemarket.co/my/marketplace/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: