TONTON ‘GUARDIAN RAYA UNTUK SEMUA’ BAGI MENGETAHUI TAWARAN ISTIMEWA HARI RAYA

Tayangan perdana ‘Guardian Raya Untuk Semua’, diperkenalkan bersempena dengan pelancaran tawaran Hari Raya yang betul-betul menakjubkan!

Angela Teo, Ketua Pemasaran, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd berkata sewaktu majlis tayangan dan berbuka puasa bersama-sama media;

“Video Raya 2023 kami, bertajuk ‘Guardian Raya Untuk Semua’, dihasilkan dengan tujuan untuk mengeratkan silaturahim dan memperkukuhkan nilai-nilai kekeluargaan, terutamanya di masa-masa berharga seperti Hari Raya.

Kami turut menggunakan kesempatan ini untuk menyerlahkan peranan Guardian dalam kehidupan seharian rakyat Malaysia dengan membantu mereka berhari raya secara sihat dan bergaya, menerusi tawaran pelbagai produk kesihatan dan kecantikan hebat pada nilai yang lebih baik tahun ini!”

Video raya yang menampilkan lagu berirama joget yang rancak oleh Guardian, dibangunkan dengan tema – ‘Keluarga yang ceria bersama, kekal bersama’ (A family that plays together, stays together).

Di sebalik perbezaan dalam keluarga yang punya personaliti dan perangai berlainan antara satu sama lain, apabila seisi keluarga bersatu, mereka teguh ibarat sebuah rumah yang kukuh, saling membantu antara satu sama lain agar hubungan lebih harmoni dan gembira.

Teo menambah:

“Di Guardian, kami meraikan kelainan dan kepelbagaian. Guardian adalah untuk semua. Tidak kira siapa anda, apa keperluan anda, usia atau jantina anda, Guardian adalah jenama yang memenuhi segala keperluan kesihatan dan kecantikan anda, menyatukan keluarga dan kami akan sentiasa bersama anda.”

Apa yang menjadikan video raya kali ini berbeza daripada yang sebelumnya adalah, untuk video tahun ini, Guardian menampilkan EMPAT pelanggan setia Guardian.

Empat wanita ini adalah antara finalis Peraduan Face of Healthy Beauty Guardian yang diadakan pada 2019. Mereka adalah:

 • Dr Amanda Elli
 • Puteri Shazwani Megat Ahmad Shahriman
 • Yasmin Khalid
 • Afeefa Ooi

Keempat-empat wanita adalah pelanggan setia Guardian dan merupakan testimoni hidup Healthy Beauty, iaitu konsep kehidupan yang diperjuangkan oleh Guardian dalam semua acaranya.

“Kami sangat berbangga dengan mereka sehingga kami memberikan gelaran ‘Ikon Healthy Beauty’ kepada keempat-empat wanita ini,” jelas Teo.

Untuk membantu pelanggan kekal sihat dan cantik menjelang Hari Raya, Teo turut mengumumkan tawaran ‘Raya Untuk Semua’ Guardian yang menampilkan promosi penjimatan sehingga 50% yang akan bermula di semua stor fizikal dan dalam talian mulai 30 Mac 2023.

Antara tawaran istimewa Hari Raya termasuk:

 • Hadiah Percuma Eksklusif
 • Percuma Beg Penyusun Kecantikan dengan pembelian RM160 dan ke atas
 • Percuma Set Hadiah Pinggan Seramik 3 Keping dengan pembelian RM120 dan ke atas
 • Percuma Bekas Kaca Meadows dengan Penutup Buluh dengan pembelian RM120 dan ke atas
 • Belian dengan Belian Air Fryer Mini Eksklusif 1.5L pada RM89 dan jimat 50% (tertakluk terma dan syarat)
 • Percuma Kupon Penjagaan Kulit RM10 dengan pembelian RM80 dan ke atas
 • Percuma Baucar Jenama Penjagaan Kulit bernilai RM118
 • Diskaun 70% untuk barangan kedua untuk produk penjagaan diri terpilih jenama Guardian
 • Percuma Sampul Duit Raya (6s) dengan pembelian RM68 dan ke atas

Di bulan Ramadan yang mulia ini, pelanggan Guardian juga boleh membantu kanak-kanak kurang bernasib baik di Malaysia dengan membeli mana-mana produk mandian jenama Guardian. Untuk setiap liter yang dijual, Guardian akan mendermakan RM0.15 ke tabung yang telah diwujudkan untuk membeli produk penjagaan mandian untuk mereka.

“Jadi, rebutlah tawaran menakjubkan yang telah kami sediakan untuk anda sempena Hari Raya ini. Pastikan anda kelihatan segak, anggun dan sihat apabila pulang menziarahi sanak saudara di kampung di Hari Raya nanti,” kata Teo mengakhiri.

Video Hari Raya ‘Raya Untuk Semua’ Guardian boleh ditonton dengan mengakses pautan ini:

Manakal tawaran ‘Raya Untuk Semua’ Guardian boleh dilihat di www.guardian.com.my dan di aplikasi mudah alih Guardian.
@guardianMY #guardianraya2023 #guardianmy

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: